Accident înfiorător, noaptea trecută, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Scena accidentului este greu de privit. La zeci de metri de trecerea de pietoni din zona Dobrogea au rămas urme de la frânarea forțată, o mașină cu parbrizul distrus și capota îndoită se află mai încolo, iar victima zace prăbușită pe asfalt. Medicii de pe Ambulanță s-au chinuit mai bine de jumătate de oră, să-l resusciteze pe bărbat, însă, într-un final,  inima acestuia a încetat să mai bată.

În tot acest timp, tânărul care se afla la volan, dar și ceilalți pasageri din mașină s-au rugat, pentru ca bărbatul să fie readus la viață.

Bulversat de moartea pietonului și extrem de confuz, tânărul nu a putut să le explice polițiștilor cum s-a petrecut totul. El susține că pietonul nu se afla pe trecere și a sărit în fața mașinii. Dar urmele de frânare și semnele impactului se află chiar lîngă zebră.

După cercetarea la fața locului, polițiștii au tras primele concluzii.

Cercetările continuă, pentru a se desluși dinamica accidentului, dar și pentru identificarea victimei. Dacă se dovedește că pietonul a fost accidentat pe trecere, șoferul riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor pentru ucidere din culpă.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu