Accident incredibil pe Podul de la Butelii din Constanţa!

Şoferul unui autobuz a pierdut controlul volanului, a rupt balustrada podului, iar vehiculul a fost la un pas să se prăbuşească în gol! Bărbatul spune că i s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza căldurii.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani doar ce ieșise din baza RATC, se îndrepta spre gară și era singur în autobuz, fără călători. Acesta urma să înceapă programul de lucru, așadar urma să intre pe ruta liniei 100. Numai că nu a mai apucat pentru că la scurt timp după ce a urcat la volanul autobuzului i s-a făcut rău subit.

Colegi ai bărbatului susțin că acesta le-ar fi spus de mai multe ori că ar intenționa să se pensioneze întrucât l-a ajuns oboseala. Reprezentanții RATC Constanța spun însă că omul nu a depus nici o cerere în privința acestui lucru și nici nu știu să fi avut probleme de sănătate.

După impactul violent se pare că bărbatul a reușit să iasă singur din autobuz și imediat a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale. Acesta era șofer al  Regiei Autonome de Transport în Comun, Constanța de mai bine de 25 de ani și niciodată nu a mai avut probleme de acest gen.

În cele din urmă autobuzul a fost pus pe șosea cu ajutorul unei macarale și al unui camion dar și cu intervenția celor de la descarcerare.

Șoferul autobuzului va fi supus mai multor investigații medicale pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanțe a fost posibil accidentul. O parte din pagubele produse vor fi suportate de compania RATC,  iar cealaltă parte de compania de asigurări.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Victor Nita