Accident în parcarea subterană a unui centru comercial din Constanţa

Parcarea subterană a centrului comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa a fost scena unui impact între două maşini! Un autoturism care se îndrepta spre ieşire a intrat într-o altă maşină, care a ricoşat într-unul din stâlpii de susţinere. Din fericire, nu au existat victime.

Din cauza neatenţie şi a nerespectării semnelor de circulaţie, o şoferiţă care nu a acordat prioritate a fost izbită din plin de un alt autoturism, în parcarea subterană a unui mall constănţean.

În urma impactului, şoferiţa a fost aruncată în unul din stâlpii de susţinere a parcării. Pentru a reuşi să o scoată atât pe ea, cât şi pe pasagera din dreapta a fost nevoie de intervenţia descarcerării.

Şoferul autoturismului care a intrat în coliziune cu cealaltă maşină spune că maşina femeii i-a apărut brusc în faţa şi nici nu a apucat să pună frână.

La faţa locului a ajuns imediat şi un echipaj al serviciului de ambulanţă şi un echipaj al poliţiei rutiere. Femeia care se face vinovată pentru producerea accidentului a suferit câteva răni uşoare în zona capului.

În urma investigaţiilor, femeia s-a ales cu dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita