Accident … în mai multe variante

Ora patru dimineața, în apropiere de ieşirea din staţiunea Mamaia, spre Năvodari. Un autoturism izbit de pom de pe marginea bulevardului, iar pe lîngă mașină, trei tineri care se plimbă de colo – colo. Unul dintre ei iese în evidență din cauza sîngelui de pe față și a loviturilor vizibile. Ce s-a întâmplat?

După cîteva minute, tînărul își aduce aminte că de fapt era pasager în mașină și a fost implicat într-un accident de circulație, alături de prietenii săi.

Între timp, intră în prim plan o altă pasageră care ia la ceartă cu polițistul și se enervează, pe motiv că are nevoie de îngrijiri medicale.

Odată abordată de medicii de pe ambulanță, tînăra se răzgîndește și nu mai vrea să fie examinată.

Apare din nou tânărul în tricou albastru, care recunoaște, în cele din urmă că a consumat băuturi alcoolice, dar arată așa pentru că, de fapt, a fost la o petrecere și acolo s-a bătut cu niște băieți, iar pe cei de la accident nu-i cunoaște, mașina nici atît.

În urma cercetărilor, poliţiştii au ajuns totuşi la o concluzie. Iată varianta oficială:

Se pare că bărbatul de 28 de ani este agent principal în cadrul Poliției Rutiere, în Chitila, județul Ilfov.  Cei trei tineri au fost transportați la spital, unde urmează să se stabilească dacă au consumat băuturi alcoolice şi în ce cantitate.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu