Accident groaznic in localitatea constanteana Urluia (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=velhCenjErQ[/youtube]Un barbat a ajuns in stare critica la spital dupa ce autoturismul pe care il conducea a derapat si s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. In urma impactului extrem de violent masina s-a transformat intr-un morman de fiare ce tineau captive trupul soferului grav accidentat.

A fost nevoie de interventia unui echipaj de la Descarcerare pentru a recupera victima dintre fiarele contorsionate ale masinii.

Barbatul a fost scos mai mult mort decat viu si transportat de urgenta la Spitalul Municipal Medgidia, unde medicii au facut eforturi spraomenesti pentru a-l mentine in viata. Urmatoarele 24 de ore pot fi ultimele sau doar un nou inceput pentru barbat, este pronosticul dat de medici in acest  caz. Tragedia care l-a adus l-a un pas de moarte s-a produs intr-o fractiune de secunda. Neadaptarea vitezei intr-o curba deosebit de periculoasa l-a trimis pe sofer in decor, iar autoutilitara pe care o conducea s-a facut praf dupa ce a izbit puternic un copac de pe marginea soselei. Impactul a fost devastator. Politistii de la Rutiera au desfasurat cercetarea la fata locului si au aflat ca soferul era angajat la o firma de distributie, iar masina distrusa in urma accidentului este autoutilitara de serviciu. Oamenii legii continua ancheta  pentru a elucida imprejurarile exacte in care a avut loc producerea accidentului de circulatie.

Redactor: Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.