Accident grav pe drumul ce leagă Poarta Albă de Murfatlar

Accident grav pe drumul ce leagă Poarta Albă de Murfatlar.   Una dintre mașini a ieșit de pe șosea și a ajuns în cîmp, după ce a distrus gardul unei proprietăți, iar cealaltă s-a răsturnat pe marginea șoselei.

Victima, un polițist din cadrul Secției 4 Poliție Constanța, era pasager în mașina răsturnată. A scăpat cu viață pentru că avea centura de siguranță cuplată, altfel ar fi fost proiectat prin parbriz, spun anchetatorii.  Bărbatul a fost transportat, în stare gravă, de un echipaj SMURD, în Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța.

La locul impactului nici urmă de șoferul vinovat. Și-a abandonat mașina în cîmp și s-a făcut nevăzut.

Între timp, polițiștii au aflat, prin stație, că șoferul fugar s-a prezentat, de bunăvoie, la postul de poliție din Murfatlar, pentru a-și recunoaște vina. Escortat la locul accidentului, pentru a da declarații, bărbatul și-a pierdut, brusc, memoria, apoi a povestit, amuzat, cum s-a petrecut totul.

Polițiștii spun că acesta avea o alcoleemie în aerul expirat.

Este posibil ca berea pe care a consumat-o să fie plătită cu prețul libertății. Şoferul va fi cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului fără incuviințarea polițiștilor și vătămare corporală din culpă.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu