Accident grav pe DJ 391, la ieșire din Negru Vodă

Un grav accidentu rutier, soldat cu moartea unui bebeluș și rănirea gravă a altor 3 persoane, s-a produs, aseară, pe Drumul Județean 391, la ieșire din localitatea Negru Vodă. În accident au fost implicate 4 mașini.

Joi seară, un apel la Numărul unic de urgență 112 a alertat autoritățile, , despre producerea unui accident grav, la ieșirea din Negru Vodă spre Mangalia. Medicii de la Ambulanță și polițiștii Serviciului Rutier au ajuns în scurt timp la fața locului, iar cadrele medicale au intervenit pentru a acorda ajutor de urgență victimelor. Conform Serviciului de Ambulanță Constanța, trei persoane au fost rănite grav, printre care și un bebeluș de 5 luni. Desi s-a încercat resuscitarea copilului timp de 50 de minute,  acesta nu a putut fi salvat.

Conform IPJ Constanța, un autoturism înmatriculat în județul Iași, ce rula dinspre Mangalia spre Negru Vodă cu trei pasageri la bord, a efectuat virajul la stânga fără să se asigure și a intrat in coliziune cu o mașină înmatriculată în județul Constanța, cu patru pasageri.  În urma accidentului, a rezultat decesul copilului de 5 luni, aflat în autoturismul cu număr de Iași.

Redactor: Daniel Albu