Accident grav pe bulevardul Mamaia

Doi tineri au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit puternic de un panou publicitar. Evenimentul s-a produs pe bulevardul Mamaia. Martorii spun că șoferul rula cu viteză excesivă. Impactul a fost atât de puternic încât victimele au rămas captive în mașină și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 1.45. Șoferul de 19 ani conducea un Ford Mondeo pe bulevardul Mamaia, iar când a ajuns la intersecție cu strada Siretului a pierdut controlul direcției din cauza vitezei și a intrat într-un stâlp publicitar.

Imediat după producerea impactului a început lupta contra cronometru a pompierilor pentru a-i scoate pe cei doi tineri dintre fiarele contorsionate ale mașinii. La fața locului au ajuns imediat și polițiștii, care au început o anchetă.

Cele două victime au fost transportate la spital. Șoferul de 19 ani a fost rănit grav și se află sub atenta supraveghere a medicilor. Asta în timp ce prietenul său, de 15 ani, pasager în autoturism, a fost rănit ușor, suferind leziuni minore.

Redactor: Andreea Iliescu