Accident grav la Medgidia

Imagini șocante au fost surprinse seara trecută într-o intersecție din Medgidia. Un bărbat a fost spulberat de o mașină a cărui șofer nu l-a observat la timp și nu a mai putut să evite impactul, în ciuda faptului că a încercat să frâneze. Pietonul a murit pe loc. Martorii spun că bărbatul ar fi avut o șansă, dacă șoferul nu ar fi avut viteză foarte mare. Polițiștii anchetează acum circumstanțele tragediei. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Tragedia s-a produs in centrul orasului Medgidia. Șoferul mașinii, un tânăr de doar 19 ani, susține că l-a vazut prea târziu pe bărbatul care a traversat strada prin loc nepermis.

Martorii spun, însă, că nenorocirea ar fi putut fi evitată dacă șoferul nu ar fi circulat cu viteză mare. La sosirea echipajului de la ambulanță, bărbatul era deja decedat.

Când au aflat tragedia, atât mamei șoferului, cât și soției victimei li s-a facut rău și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii au declanșat o anchetă și au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. Din primele cercerări se pare că tânărul ce conducea autovehiculul, nu consumase băuturi alcoolice. Oamenii legii vor încerca să stabilească cu exactitate cauzele tragediei, dar și dacă șoferul are și el partea lui de vină.

Redactor: Oana Jărloianu