Accident grav în județul Constanța

Două autoturisme s-au ciocnit violent pe Drumul Național 2 A, în apropierea localității Ghindărești. În urma impactului, 3 persoane au murit pe loc, iar un copil de numai 5 ani a murit câteva ore mai târziu, la spital. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Un impact violent între două autoturisme a luat viața, pe loc, a 3 persoane, iar un copil de 5 ani a murit ceva mai târziu, la spital. S-a întâmplat marți dimineață, pe DN 2A – drumul ce leagă Hârșova de Constanța. Medicii Serviciulului Ambulanță și pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la fața locului, unde a fost nevoie de descarcerarea răniților rămași blocați între fiarele mașinilor distruse.

Potrivit primelor informații, furnzate până în jurul prânzului, la ora 09:06, Nicolae Pricop, de 39 ani, din Ghindărești, a condus autoturismul Opel Omega pe DN2A, dinspre Constanţa către Hârşova şi, ajungând la kilometrul 130, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Volkswagen Jetta, condus de Mirela Iosif,de 48 de ani din Saraiu. Inițial era vorba despre 3 persoane decedate pe loc, respectiv șoferii celor 2 autoturisme plus un pasager din Volkswagen.

Alte 4 persoane rănite grav, rămase încarcerate. Cel mai grav rănit a fost copilul de 5 ani, care a intrat în comă, cu traumatism cranian. Personalul de pe Ambulanță l-au transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Hârșova pentru îngrijiri medicale. Din nefericire, inima copilului a încetat să mai bată la scurt timp după ce a ajuns la spital. O altă pacientă în vârstă de 40 de ani a suferit o politraumă majoră, iar ceilalți doi pacienți sunt conștienți, dar au suferit și ei politraume.  Ambele sensuri de mers au fost blocate timp de câteva ore, după care traficul a fost reluat în condiții normale. Polițiștii Serviciului Rutier fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele teribilului accident.

Redactor: Daniel Albu