Accident grav în județul Constanța

Astăzi, în jurul orei 15, în județul Constanța a avut loc un accident grav. La intersecția dintre drumul național care duce către Mihail Kogălniceanu și drumul către Nazarcea, un Logan alb a intrat într-un Audi break de culoare roșie.

În accident au fost implicate trei persoane. Un bărbat s-a aflat în mașina care a provocat accidentul, conform declarațiilor de la fața locului și două în mașina lovită, respectiv un bărbat-șoferul și pasagerul din dreapta, soția acestuia.

În urma acestui impact, două persoane au avut de suferit,  șoferul Loganului și pasagerul din dreapta, femeia aflată în cea de-a doua mașină.

Cele mai puternice traume le-a suferit bărbatul. După intervenția imediată a cadrelor medicale specializate și după stabilizarea semnelor vitale, victima a fost urcată în elicopterul SMURD și transportată la spital.

Femeia, cea de-a doua victimă a acestui accident, dar cu răni mult mai ușoare a primit îngrijiri la fața locului, în ambulanța special sosită pentru acest lucru.

La fața locul s-au deplasat două echipaje de descarcerare, două mașini de pompieri, două ambulanțe și un elicopter SMURD. Acțiunea de intervenție și salvare a durat aproximativ trei sferturi de oră, timp în care circulația a fost dirijată de ofițeri de poliție pe un singur sens de mers.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Adrian Corchie