Accident grav astazi pe plaja din Saturn

Un tanar a trecut cu skijetul peste o hidrobicicleta in care se aflau 4 persoane. Unul dintre pasageri, un barbat, a fost grav ranit si transportat de urgenta la spital.

Victima se afla impreuna cu familia la o plimbare pe mare. Inchiriaseră o hidrobicicletă şi se bucurau de vacanta când din senin au fost loviţi de un tânăr aflat pe un skijet. Martorii incidentului sunt șocați de cele întâmplate. Mai ales că totul s-a petrecut fulgerător.

Victima a primit imediat primul ajutor, de la un turist aflat in apropiere de locul accidentului, pe plaja din Saturn.

Turiștii aflați pe plajă au alertat imediat echipajul de ambulanță la 112. Dar salvarea a intarziat sa apara. Abia dupa 15 minute si-a facut aparitia si echipajul de urgența.

Cei care au asistat la tragedie sunt speriati de ceea ce s-a intamplat. Oamenii spun ca  nu mai au curajul sa inchirieze vreodata o hidrobicicleta. Mai mult decat atat, nu mai vor sa stea nici in apa, de frica skijeturilor care se plimbă cu viteză, foarte aproape de mal.

Tot in aceasta vara un alt accident în care a fost implicat un skijet s-a petrecut pe plaja in apropiere de Navodari. Un bărbat a trecut in viteza peste o femeie care se afla in apa. Victima a scăpat cu rani uşoare.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan