Accident de circulație Drumul Național nr. 3

Accident de circulație, astăzi, pe Drumul Național nr. 3, între Constanța și Valu lui Traian, exact în dreptul parapetului proaspăt montat de cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Un accident de circulație, a avut loc pe  Drumul Național nr. 3, între Constanța și Valu lui Traian, chiar în dreptul parapetului proaspăt montat de cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Evenimentul a fost semnalat  în cursul zilei de marți, 20 februarie, când un autoturism marca Audi a intrat singur în parapet, mașina fiind serios avariată. În urma impactului, o roată s-a rupt, autoturismul rămânând blocat pe șosea. Din spate, un alt automobil, marca Volkswagen Touareg, condus de o tânără, a intrat în spatele mașinii deja avariate. În aceste condiții, airbagul s-a declanșat cauzându-i tinerei răni la nivelul feței. În prealabil, aceasta a refuzat spitalizarea.  În concluzie, nu s-au înregistrat victime.

De asemenea, trebuie punctat și faptul că parapetul median montat pe drumul dintre Valu lui Traian și Constanța asigură doar o porțiune de drum iar zona în care se întâmplă cele mai frecvente accidente rutiere, chiar mortale, fiind în continuare descoperită.

Redactor: Sondra Sandu