Accident cumplit pe A2

Accident cu urmări grave, pe Autostrada Soarelui! Un copil de numai trei ani a murit, iar un altul de doar 11 luni, se află în stare gravă la spital.

Tragedia a avut loc noaptea trecută pe A2, de la km 188-189, pe sensul de mers București-Constanța. Din primele informații, tatăl, care era șoferul, ar fi vorbit cu copilul de pe bancheta din spate a mașinii. Într-un  moment de neatenție apierdut controlul volanului și a lovit un TIR care mergea pe banda întâi.  În urma impactului, autoturismul a ricoșat în parapetele separator de pe autostradă.

În momentul când au ajuns cadrele medicale la accident, doi copii, unul de aproape un an și altul de trei ani, se aflau în stare gravă. Băiatul de trei ani se afla în stop cardio-respirator . Din păcate, cu toate eforturile făcute,  medicii nu l-au putut salva. Fetița, de niciun an, a suferit  un traumatism cranio-cerebral grav, și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

La aceeasi unitate medicala a ajuns si o fata de 7 ani, sora celor doi copii, care suferise un traumatism cranian, dar si parintii copiilor.

Oamenii legii au declanșat o anchetă, iar șoferul va fi cercetat, cel mai probabil, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Redactor: Oana Jărloianu