Accident cu victime pe DN3

Un accident a avut loc pe DN 3 aseară, în jurul orei 19.30. Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un autoturism.În urma impactului, primul vehicul a fost proiectat într-un copac, iar al doilea s-a răsturnat.

Miercuri seara, în jurul orelor 19:30, un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe DN 3 și ajungând la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat și a intrat in coliziune cu autoturism. Al doilea autovehicul era condus de către un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Viișoara.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un copac, al doilea răsturnându-se. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor auto, precum și a doi pasageri. Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul etilotest, constatându-se că tânărul, de 24 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta având permisul de conducere reținut. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Redactor: Isabela Boantă