Accident cu persoane încarcerate

Un accident rutier grav s-a produs, marți seară, pe bulevardul 1 Decembrie  din municipiul Constanța. Implicate au fost 2 autoturisme, dintre care unul era taximetru. S-a solicitat intervenția unui echipaj de la descarcerare, pentru scoaterea persoane rămase blocate în interiorul autoturismelor.

Un accident rutier grav s-a produs marți, aproape de intersecția bulevardelor 1 Decembrie și I.C.Brătianu. Două autoturisme, printre care un taximetru, au intrat în coliziune, iar în urma impactului, 2 persoane au rămas încarcerate. În cele două autoturisme implicate se aflau, în total, 5 persoane, printre care și un copil de 2 ani. La fața locului a ajuns  și o autospecială de stingere de la Detașamentul de Pompieri Palas. Două persoane au fost scoase dintre fiarele contorisonate ale autoturismelor cu ajutorul echipajului de la Descarcerare. Toți cei 5 ocupanți amașinilor au fost transportați la Spitalul Județean, pentru a primi îngrijiri medicale.

Taximetristul și pasagera transportată de acesta au suferit traumatisme toraco-abdominal și la picioare, respectiv traumatism cranio-cerebral cu plagă de scalp, traumatism membru inferior drept – în observație fractură închisă.  Șoferul celeilalte mașini a suferit un traumatism cranio-cerebral și fracturi deschise la ambele gambe, soția sa – traumatism cranio-cerebral închis, iar copilul – traumatism membru inferior drept. Polițiștii Serviciului rutier au deschis o anchetă.

Redactor: Daniel Albu