Accident cu cinci victime, în Mamaia

Carambolul rutier s-a produs puțin după miezul nopții, în fața unei terase din stațiunea Mamaia. Mai bine de o oră, traficul în Mamaia a fost paralizat.

Echipaje de la Ambulanță, pompieri militari, dar și polițiști de la Rutieră au împînzit locul. Potrivit polițiștilor care au cercetat dinamica incidentului auto, unul dintre șoferi a tăiat linia continuă și a fost izbit în plin de o mașină care venea de pe contrasens. În urma impactului, autoturismul acestuia a ricoșat într-o altă mașină de pe sensul opus de mers și s-a oprit într-un alt autoturism care circula regulamentar. Cinci victime cu vîrste cuprinse între 26 și 46 de ani, este bilanțul accidentului rutier.

Un singur sofer a fost rănit, o tînară, de 32 de ani, din Constanța. Celelalte patru victime erau pasageri în autoturismele implicate in accident, printre care un turist din Ploieşti.  Medicii spun că aceștia au scăpat doar cu leziuni ușoare. Patru autoturisme de lux au fost distruse și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la ISU ”Dobrogea” pentru a elimina pericolul unui incendiu. Polițiștii de la Rutieră spun că șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală și a rămas fără permisul de conducere.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu