Accident cu cinci morți

Un accident teribil în care au fost curmate cinci vieți, a avut loc seara trecută, între localitățile 23 August și Olimp. Un șofer grăbit care circula către Constanța a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, lovind în plin un autoturism decapotabil, cu numere de Italia. Nimeni nu a supraviețuit în urma coliziunii. Impactul violent a fost fatal tuturor pasagerilor.

Ca după război. Așa arăta locul în care s-a petrecut tragedia. Pe Drumul Național 39, între locallitățile 23 August și Olimp, un șofer grăbit care circula spre Constanța, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit în plin un autoturism decapotabil înmatriculat în Italia. Patru persoane se aflau în mașina care circula regulamentar, însă, din cauza impactului, două au rămas prinse între fiarele contorsionate, iar alte două, au fost proiectate pe carosabil. Deși echipajele medicale au ajuns la fața locului imediat ce s-a dat alarma la 112, niciun pasager nu a supraviețuit. Cinci vieți au fost curmate într-o fracțiune de secundă.

Deși nimeni nu știe cu exactitate cum a putut avea loc o asemenea tragedie, martorii aflați la fața locului au povestit că șoferul care a pătrus pe contrasens ar fi avut viteză și a fost neatent la trafic, încercât să numere o sumă de bani.

Ipoteza ar putea fi confirmată mai ales că în mașina acestuia au fost găsite mai multe bancnote împrăștiate.

La fața locului, imediat după accident , ajuns și mama uneia dintre fete, iar la aflarea tragicei vești a intrat în stare de șoc și a leșinat. Trupurile neînsuflețite ale celor cinci persoane, printre care și un cetățean italian neidentificat, au fost transportate la morga. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a petrecut tragedia.

Redactor: Ana-Maria Stancu