Accident cu 48 de morți în Peru

Cel puțin 48 de persoane și-au pierdut viața în Peru, în urma unui accident de autocar. Vehiculul a căzut de pe o faleză înaltă de 100 de metri. Accidentul a avut loc  într-un loc numit  “virajul diavolului”, în apropiere de Lima.

Accident mortal în Peru. 48 de persoane și-au pierdut viața și alte șase au fost rănite, când un autocar a căzut de pe o stâncă, după ce a fost lovit de un camion, relatează  CNN. Conform primelor investigații, ambele vehicule circulau cu o viteză excesivă.

Accidentul a avut loc, într-un loc numit “virajul diavolului”, la 45 de kilometric depărtare de Lima. Peste o sută de pompieri au participat la operațiunile de salvare. Conform datelor furnizate de ministerul peruan de interne, trupurile neînsuflețite au fost găsite în autobuz, în Oceanul Pacific și pe plajă. Autoritățile au mai precizat că recuperarea corpurilor a fost suspendată, la căderea nopţii, din cauza valurilor puternice ale mareei.

Operațiunile au fost reluate, în această dimineață. La bordul autocarului se aflau 55 de pasageri şi doi şoferi. Autoritățile au anunțat că doar 6 persoane au fost găsite în viață și transportate de urgență la spital.

Redactor: Isabela Boantă