Accident spectaculos in Constanta

Un barbat din Constanta a sfidat moartea, seara trecuta dupa ce a pierdut controlul masinii pe care o conducea si a sarit in gol de la cativa metri inaltime. A aterizat in curtea unui localnic . SI a avut noroc. Purta centura de siguranta, iar cand l-au preluat medicii era constient. Politistii vor incerca sa afle imprejurarile in care s-a produs ciudatul accident, deoarece conditiile meteo erau foarte bune iar carosabilul uscat.

Accidentul s-a produs pe un pod care face legatura intre soseaua de centura si zona industriala a orasului. Martorii spun ca barbtul avea viteza insa nimeni nu isi explica de ce a pierdut controlul volanului. Traficul nu era aglomerat, carosabilul era uscat iar vizibilitatea maxima.

Si totusi ceva s-a intamplat. Fie a prins o denivelare in asfalt, fie barbatul a atins bordura de marginea drumului si apoi a fost aruncat de pe pod. Ceea ce a urmat, este demn de filmele cu cascadori.

In urma impactului masina a zburat de pe pod. Tanarul a fost scos dintre fiare de pompierii de la descarcerare iar apoi a fost transportat la spital.

Dupa ce isi va reveni, barbatul va trebui sa le explice politistilor ce s-a intamplat cu exactitate. Ii vor fi prelevate si probe de sange pentru a stabili daca era sau nu sub influenta bauturilor alcoolice.

Redactor: Camer Nita