Absolvenții au susținut proba obligatorie a profilului (VIDEO)

Aceștia au susținut astăzi proba obligatorie a profilului. Elevii de la real şi tehnologic au dat proba la matematică, iar cei ai profilului uman, la istorie. Testarea a început la ora 9 şi a fost supravegheată cu ajutorul camerelor video.

Elevii s-au prezentat dis de dimineață la liceele unde au susținut examenul de bacalaureat. Emoționați tinerii au repetat până în ultimul moment, iar alături de ei au fost părinţii care i-au aşteptat afară până la terminarea probei.

În jurul orei unsprezece elevii au ieşit din sălile de examen. Cei care au susţinut proba la istorie spun că subiectele au fost uşoare.

În timp ce unii elevi vor doar să treacă bacalaureatul, alţii speră la note mari.

Nu la fel de norocoși au fost tinerii care au susținut examenul la matematică. Ei au avut de rezolvat la primul subiect, numere complexe, functii de gradul II, progresie, probabilitate si vectori. In cadrul profilului M2, la primul subiect de la proba scrisa la matematica, elevii au avut ecuatii exponentiale şi inecuatii.

Tot la matematică a susținut astăzi examenul și fiul edilului Constanței, Răducu Mazăre.

Examenul de Bacalaureat continua vineri, 1 iulie, cu ultima proba scrisa, şi anume cea la alegere a profilului si specializarii.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: George Dima