Abonații RAJA din Medgidia și Constanța vor rămâne mâine fără apă la robinete

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de 400 mm de alimentare cu apă din Medgidia, în zona Parc Intim, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile marți, 18 noiembrie, în intervalul 08,00 – 18,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din cartierul Nord din orașul Medgidia.

Tot marți, 18 noiembrie, pentru executarea unor lucrări de reparații la conducta cu diametrul de 200 mm, de pe strada Cuza Vodă din Constanța, SC RAJA SA oprește furnizarea apei potabile în intervalul 08,30 – 17,00. Vor fi afectați consumatorii de pe strada Cuza Vodă, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Ștefan Mihăileanu și Mihai Viteazu, și abonații de pe strada George Enescu între intersecțiile cu b-dul Ferdinand și Ștefan cel Mare.

Reprezentanții SC RAJA SA își cer scuze față de abonații afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că echipele vor face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, toţi abonații afectaţi de această oprire sunt sfătuiți să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Raluca Damian