A vrut sa-si puna capat zilelor dupa ce s-a certat cu fosta sotie (VIDEO)

A vrut sa-si puna capat zilelor dupa ce s-a certat cu fosta sotie.  Este vorba despre un tânăr constănţean care a ameninţat că se aruncă de pe Podul de la Butelii! Bărbatul a fost salvat de fostul sau cumnat care a reusit sa-l prinda inainte să se arunce in gol.

Cearta aprinsa dintre barbat si fosta lui sotie l-a determinat pe acesta sa vrea sa-si puna capat zilelor. Din spusele celor care il cunosc motivul discordiei dintre cei doi a fost copilul acestora.

Intreaga scena a avut loc pe Podul de la Butelii, unde au ajuns medicii de la ambulanta, pompierii si politistii. Tanarul a facut un adevarat circ in momentul in care a vazut ca toata lumea era atenta la el. Intr-un moment de neatentie, barbatului i-au alunecat picioarele de pe marginea podului si a fost la un pas sa cada in gol. Cel care a putut sa se apropie de el a fost fratele fostei sale sotii.

Barbatul a fost condus la sectia de politie unde va trebui sa dea explicatii pentru gestul sau si cel mai probabil se va alege cu o amenda usturatoare.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna