A plecat de acasă să facă o baie în mare, iar acum este de negăsit (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=keKWlGzv8So[/youtube]Bărbatul, dispărut ieri în jurul dimineții pe plaja 3 papuci din Constanţa este căutat în continuare. După ce timp de câteva ore au încercat să îi dea de urmă, rudele au anunțat autoritățile. Hainele lăsate pe plajă și mașina abandonată sunt indiciile pentru care autoritățile cred că bărbatul s-ar fi înecat.

Rudele bărbatului au alertat autorităţile după ce au realizat că omul lipseşte prea mult de acasă. Plecase ieri dimineaţă pe plaja 3 papuci din Constanţa pentru a face o baie, dar nu s-a mai intors la domiciliu. Iniţial apropiaţii s-au dus să-l caute, şi i-au găsit pe nisip hainele. Apoi i-au zărit autoturismul abandonat în apropiere şi imediat au realizat că ceva grav s-a intamplat. Ştiau că omul este un bun inotător, însă putea oricînd să facă un stop cardiorespirator şi să se înece. De frică, rudele au alertat autorităţile. Poliţiştii de frontieră şi salvamari, ajutaţi de un echipaj de la Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare au început căutările.

Trupul bărbatului este de negăsit. Oamenii legii nu explud varianta unui accident şi spun că timpul este un duşman redutabil în astfel de cazuri. Cu cât trec mai multe zile de la dispariţie cu atât șansele ca victima să mai fie gasită în viaţă scad considerabil.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.