A murit în timpul antrenamentului

Tragedie într-o familie din  Constanţa. O tânără sportivă a făcut infarct în timp ce se antrena. Potrivit polițiștilor constănțeni, ea fost găsită fără suflare pe o stradă din localitatea Valu lui Traian, de un trecător. Părinții tinerei sunt încă în stare de șoc. Vă atenționăm că urmează imagini cu un puternic impact emotional.

Incidentul șocant s-a petrecut în localitatea Valul lui Traian, din Constanța! Medicii nu au mai putut să salveze viaţa unei tinere de 25 de ani care a intrat în stop cardio-respirator  în timp ce se antrena. Potrivit familiei, fetei i s-a făcut rău în timp ce alerga.

Albertina Coșbac obișnuia să alerge pe distanțe mari pentru a-și păstra condiția fizică de atlet. În anii trecuți  a participat la Maratonul Nisipului, de la Mamaia și Maratonul Internațional de la Brașov. Tânăra absolvise  în anul 2015 Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, Secţia Inginerie Management Naval şi Portuar. Albertina lucra la Șantierul Naval Mangalia și nu era cunoscută ca având afecțiuni medicale. Familia, apropiații, dar și vecinii fetei sunt încă în stare de șoc.

Medicii legiști urmează să stabilească în urma necropsiei cauzele decesului.

Polițiștii constănțeni fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la moartea tinerei.

Redactor: Oana Jărloianu