A mai rămas doar o zi până la startul celei mai mari petreceri de salsa de pe litoral: Crazy Salsa Fest

Potrivit organizatorului evenimentului, Ciprian Broască, preşedinte al Clubului Sportiv „Noua Generaţie”, startul evenimentului se va da  vineri, la ora 11.30, când va  fi lansată cartea „Etichetă în dansul social” scrisă de coregraful şi instructorul de dans Felix Crainicu.

Volumul reprezintă un adevărat cod de maniere în ceea ce priveşte arta dansului.

Festivalul a angrenat în competiţie reprezentanţii a 45 de şcoli de salsa din România, dar şi numeroşi invitaţi din afara ţării. Printre invitaţii speciali care vor lua parte la festival se numără: Gery Mileva şi Salsa Club Amor din Varna, Nikolay & Denitsa (Bulgaria), Alfredo Torres din Havana, Cuba, alături de Jorjet Llieva, Miro Dance şi Sunny Salsa din Bulgaria, Grupo Candente din Germania, Dimitris & Stella din Grecia.

Toți cei care iau parte la acest maraton de dans, au răspuns de fapt unui apel umanitar. Anul acesta, festivalul Crazy Salsa Fest își propune să sprijine două cazuri sociale.

Din cauza problemelor de sănătate, de la vârsta de doi ani, Medeea nu cunoaște alt spațiu numit casă, decât spitalul. La cei 11 ani, ea vorbește cu o maturitate surprinzătoare.

Daniel are 12 ani, îi place să cânte la chitară, însă inima lui este deja bolnavă.

Cei care vor lua parte la mult-așteptatul eveniment, în cele trei zile, vor avea parte de nenumărate surprize, spectacole și bineînțeles o mega petrecere.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: George Dima