A intrat cu mașina în mare, în Vama Veche

1 mai cu peripeții, pentru doi conducători auto aflați pe litoral! Un bărbat din București a intrat cu mașina în mare în stațiunea Vama Veche. Autovehiculul a rămas blocat la mal, iar imagini cu întreaga scenă au fost postate pe internet. Un alt șofer, a circulat sub influenta băuturilor alcoolice și fără o anvelopă, în Eforie Nord.

Oamenii legii au reușit sa il identifice pe șoferul care a rămas blocat cu mașina pe plaja din Vama Veche. Acesta fost amendat de polițiștii constănțeni cu suma de 10 000 de lei. Bărbatul are 28 de ani și este din București.

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi despre faptul că unconducător auto a intrat cu un autoturism pe plaja de la Vama Veche şi a rămas blocat în apă. Circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă este interzisă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

Un alt șofer a circulat fără o anvelopă în Eforie Nord, până când a fost oprit de polițiști. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a declarat că era în căutarea unei vulcanizări. Acesta a fost depistat cu alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul, în vârstă de 26 de ani s-a ales cu dosar penal și are permisul suspendat.

Redactor: Isabela Boantă