A înghițit un ac stomatologic

Un gălăţean de 76 de ani a mers la dentist cu o durere de măsea şi a plecat cu un ac de uz stomatologic în stomac. Medicul recunoaşte că a scăpat acul din mână, dar spune că vina este doar a pacientului care şi-a mişcat limba atunci când nu trebuia şi l-a înghiţit. Din fericire, bătrânul este în afara oricărui pericol după ce a eliminat acul pe cale naturală.

Bătrânul mai fusese de trei ori la acelaşi dentist. Nici nu şi-a putut imagina ce avea să i se întâmple de această dată.

Până la sosirea ambulanţei, stomatologul i-a luat tensiunea pentru a verifica dacă acul folosit pentru obturaţiile de canal i-a provocat sau nu o hemoragie internă. Medicul care este la prima ispravă de acest gen susţine că totul s-a întâmplat doar din vina pacientului.

Gălăţeanul se poate considera norocos pentru că nu a înghiţit acul cu partea ascuţită înainte. Chiar şi aşa, corpul străin a dat bătăi de cap medicilor de la Spitalul de Urgenţă.

Din fericire, bărbatul a eliminat acul pe cale naturală, însă tot vrea să-l dea în judecată pe dentistul neîndemânatic. Colegiul medicilor nu-l va sancţiona pe stomatolog pentru că astfel de accidente se mai întâmplă.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.