A început Școala de Vară a Consiliului Național al Elevilor (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wZlhTbI_M7I[/youtube]A început Școala de Vară a Consiliului Național al Elevilor, organizată la Eforie Sud. În cadrul proiectului, peste o sută de elevi din toată ţara vor participa la activități despre voluntariat, democraţie şi spirit civic. La deschiderea evenimentului a fost prezent şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

„Şcoala de vară” se adresează tinerilor care fac parte din Consiliile Județene ale elevilor. Peste 100 de elevi şi aproximativ 30 de profesori îşi vor „exersa” simţul civic în cadrul diferitelor activităţi din program. Prezent la eveniment, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, i-a felicitat pe lideri pentru spiritul lor de iniţiativă. Nu înainte însă de a le da şi câteva sfaturi…

Pentru a avea succes în viaţă, trebuie să ai încredere în forţele proprii. O spun oamenii de afaceri din Constanţa, care au ţinut să le împărtăşească din experienţele lor de viaţă şi tinerilor participanţi la Şcoala de Vară.

Programul Școlii de Vară presupune întâlniri cu ONG-uri, ateliere de lucru și expuneri de proiecte. Evenimentul se desfășoară în perioada  20-25 august, la Centrul de agrement din Eforie Sud.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.