A început montarea stâlpilor de iluminat public din Constanța

Locuitorii însă sunt nemulțumiți de mizeria pe care o lasă muncitorii în urmă și de modul cum arată trotuarele din oraș. Constănțenii reclamă și faptul că în acest moment unele porțiuni aflate în lucrări sunt adevărate capcane.

Schimbarea iluminatului public din oraș le provoacă mari neplăceri constănțenilor. Pe anumite porțiuni au fost lăsate în urmă bucăți de asfalt, iar în dreptul stâlpilor, șuruburile și bucățile de metal sunt adevărate capcane pentru locuitori.

Alții sunt nemulțumiți de lucrările realizate în cartiere pentru îngroparea fibrei optice.

Lucrările la iluminatul public au început încă din vară însă autoritățile locale speră să termine proiectul în mai puțin de o lună. Totodată, firmele care lucrează pentru îngroparea cablurilor ar fi responsabile de calitatea lucrărilor.

Locuitorii din cartierul Compozitorilor sunt printre primii care vor beneficia de iluminat public. Totuși, mulți locatari se plâng că iluminatul modern nu le este de foarte mare folos în condițiile în care străzile arată ca după război.

Mulți au făcut chetă și au cumpărat materiale de construcții urmând să amenajeze singuri unele porțiuni.

Locuitorii din cartierul Compozitorilor vor mai avea probabil destul de așteptat, mai ales că Primăria Constanța primește zilnic plângeri și sesizări din partea lor, însă situația continuă să fie neschimbată.

Reporter:Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea