A început febra cumpărăturilor

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și constănțenii au început deja să dea târcoale magazinelor și supermarketurilor. Aceștia sunt dispuși să scoată din buzunare în jur de 600 de lei, dar există și persoane care vor ca masa de Crăciun să fie una specială, așa că bugetul alocat este unul mai mare.

Ca în fiecare an, românului îi place să aibă masa plină de Crăciun și Revelion. Când vine vorba despre bugetul de sărbători, părerile sunt împărțite. Unii nu se uită la bani, în timp ce alții încearcă să se încadreze într-o sumă stabilită.

Listele sunt lungi dar, din păcate, veniturile nu le pot satisface toate dorințele. Din acest motiv, oamenii ajung să cumpere câte puțin din fiecare.

Când vine vorba de cadouri, ei bine, și aici bugetele variază. Cele mai căutate produse, pentru a fi oferite, sunt articolele de îmbrăcăminte sau încălțăminte. Alte cadouri populare sunt cosmeticele, parfumurile, dulciurile și jucăriile.

Cele mai multe magazine vor fi închise în prima zi de Crăciun așadar, ar fi bine să vă faceți din timp toate cumpărăturile.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea