A început curățenia de primăvară la Mangalia

A început curățenia de primăvară în Mangalia! Primăria a început amenajarea spațiilor verzi și plombarea gropilor cauzate de sezonul rece.

Primăria Municipiului Mangalia a demarat, recent, ample lucrări de igienizare a străzilor și spațiilor verzi din oraș și stațiunile din sudul litoralului.
Astfel, se intervine asupra spațiilor verzi aflate pe arterele principale și pe cele din perimetrul blocurilor, precum și în parcuri și la intersecțiile din oraș. Reamenajarea peisagistică a spaţiilor verzi de la nivelul oraşului va fi derulată pe tot parcursul lunii, în toate cartierele Mangaliei. Lucrările de igienizare au cuprins toaletarea gardului viu de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Șoseaua Constanței și strada Ion Creangă, degajarea solului de crengi și frunze uscate, precum și alte operațiuni specifice.

Intervențiile au mai vizat toaletarea arborilor, dar și amenajarea spațiilor verzi din sensurile giratorii, prin plantare de flori și plante perene.

Tot în această perioadă, au început acțiunile de plombare a gropilor cauzate de sezonul rece, de pe principalele artere rutiere ale orașului.

Redactor: Isabela Boantă