A încălcat una din poruncile lui Dumnezeu iar acum și-a primit pedeapsa

Preotul care, anul trecut, a ucis o tânără de 15 de ani din Năvodari pe care o cunoscuse pe un site de escorte, a fost condamnat la 12 ani de închisoare. Decizia magistrațiilor Curții de Apel Constanța este definitivă.

Ramona il cunoscuse pe preotul Laurentiu Aspru prin intermediul internetului. Mai exact, ea isi oferea serviciile pe un site de socializare. I-a spus barbatului ca ar avea 25 de ani iar el a decis sa vina la Constanta sa o cunoasca. S-au intalnit intr-un apartament in statiunea Mamaia. La un moment dat, cei doi au inceput sa se certe, iar preotul a strangulate- o pe fata cu un cablu electric.

Dupa teribilul gest barbatul s-a urcat in autoturismul cu care venise de la Cluj dar nu a plecat. Cateva minute mai târziu a sunat la politie , după care a aruncat telefonul mobil. Oamenii legii l-au gasit pe plaja si l-au incatusat.

In fata anchetatorilor si, ulterior, a magistratilor, preotul si-a recunoscut fapta dar a declarat ca nu stia ca fata era minora. La aproape un an de la tragedie, preotul si-a primit pedeapsa: 12 ani de inchisoare. Mama Ramonei si bunicul consideră ca pedeapsa este prea mica si ca ar fi trebuit condamnat pe viata.

Vecinii cred ca si parintii ramonei, dar mai ales unchiul sau, sunt vinovati de moartea fetei. Spun ca nu au avut grija de ea, iar adolescent a apucat-o pe cai gresite.

Acum, mama Ramonei se gandeste sa ii ceara si daune morale preotului, Laurentiu Aspru.

Redactor: Mihaela Sinca