A fost spulberat de un autoturism în timp ce traversa regulamentar

A fost spulberat de un autoturism în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni! Este o poveste care, din păcate, se repetă tot mai des în Constanţa. Ultimul accident de acest fel a avut loc ieri, pe bulevardul Mamaia. Victima, un bărbat, nu a avut nicio şansă. Tragedia a fost filmată de o cameră de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini şocante.

Pe camerele de supravhegere se vede cum bărbatul a traversat bulevardul Mamaia pe la trecerea de pietoni. Într-o fracţiune de secundă, a fost lovit de o maşină la volanul căreia se afla o femeie.

Autoturismul care venea cu viteză l-a aruncat la câţiva metri de marcajul peitonal. Până la sosirea Ambulanţei, trecătorii au încercat să-i acorde victimei primul ajutor. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean în stare gravă şi, la scurt timp a intrat în comă. Câteva ore mai târziu, specialiştii care îl aveau în grijă au anunţat că a murit.

Femeia aflată la volan este acuzată de ucidere din culpă şi a ramas fără permis de conducere pâna la finalizarea cercetărilor.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan