A fost reluată distribuția curentului electric

Din cauza condițiilor meteo din ultimele zile, mai multe localități din județul Constanța au rămas fără energie electrică. Opt linii electrice aeriene de medie tensiune, 200 de posturi de transformare și 18 localități au fost afectate. În cursul zilei de marți, toate avariile au fost remediate.

Viscolul puternic a rupt mai multe fire de medie tensiune astfel că mai multe localități din județ au rămas parțial sau complet în beznă. În județul Constanța rămăseseră nealimentate mai multe localități printre care Saraiu, Stejaru, Dulgheru, Răzoare, Lipnița, Cuigiuc, Goruni, Galița, Rasova-C.A.P., Potârnichea, Ciobanu, Miorița, și parțial Amzacea și Hârșova. Luni, o parte dintre avarii au fost rezolvat, iar în cursul zilei de marți nu mai erau localități fără curent electric.

„La ora 14:30 nu mai există localități nealimentate. Mai sunt în continuare deranjamente punctuale pe joasă tensiune, pentru soluționarea cărora echipele Enel intervin, astfel încât alimentarea cu energie electrică să fie reluată în cât mai scurt timp pentru toți clienții.”, se arată într-un comunicat remis presei decătre reprezentanții companiei de distribuție a energiei electrice.

Redactor: Cerasela Videanu