A fost petrecere mare la vila de protocol din stațiunea Neptun a președintelui Traian Băsescu

Șeful statului nu se dă în lături atunci când vine vorba despre petreceri. Sâmbătă seară și-a chemat la reședința sa de vară din Neptun peste 100 de foști colegi de la Institutul de Marină, pentru a marca 37 de ani de la absolvire. Chiar dacă petrecerea trebuia să înceapă la ora 21:00, invitații au început să ajungă înainte de orele 20:00. Preț de câteva ore, politica a lasat loc poveștilor marinărești și amintirilor din anii studenției.

Cei care l-au cunoscut pe șeful statului în anii tinereții susțin că acesta dădea dovadă de un caracter puternic încă din perioada studenției.

În ciuda calităților sale de student eminent, președintele țării a avut parte și de întâmplări specifice anilor tinereții.

Traian Băsescu organizează de câțiva ani petrecerea de absolvire a Institutului la vila sa de protocol. Anul trecut însă, aceasta a avut loc la un restaurant din Constanța, președintele fiind ocupat cu suspendarea. Petrecerea din acest an s-a derulat pe ritmul muzicii anilor 70  cu mâncare tradițional românească  Puțin după miezul nopții, invitații începeau să iasă pe poarta vilei de protocol.

Petrecerea a avut loc la numai o zi după ce șeful statului și-a reînoit brevetul de comandant.

Redactor: Paula Moroi