A doua zi de petrecere la Cernavodă (VIDEO)

In cea de-a 2 zi de spectacol din cadrul zilelor orașului Cernavoda Nicu Paleru și  Maria Dragomiroiu au fost cei care au răpit aplauze îndelungi publicului aflat pe stadionul Ideal. Acestora li s-au alăturat și artiști locali de toate vârstele, ansamblul Mugurelul și trupa de dans Audeo.

Cernavodeni de toate vârstele au fost prezenți pe stadionul Ideal încă de la orele amiezii pentru a fi siguri că reușesc să ocupe un loc în fața scenei. Artiștii locali au fost cei care au descătusat distracția. Aceștia au demonstat tuturor că cernavodenii au talent. Angela Mogâlă, Maria Zamfir, Mihai Oprea si Trupa Axiopolis Band au încântat publicul cu acorduri populare.

Ansamblul Mugurelul a prezentat pe scenă dansuri din folclorul Romanesc. Trupa de dans Audeo a încântat privirile cu un dans oriental și unul țigănesc. In cadrul spectacolului s-a desfășurat și premierea copiilor câștigători ai campaniei Fii responsabil, colectează deșeurile. 10 dintre aceștia au plecat acasă cu biciclete noi.

Faimosul interpret Nicu Paleru a ridicat publicul în picioare iar melodiile de petrece din repertoriul acestuia au reușit să încingă atmosfera.

Spectacolul a fost încheiat într-un mod deosebit cu faimoasa interpretă de muzică populară, Maria Dragomiroiu. Deși aceasta și-a început programul artistic la o oră destul de târzie,  cernavodenii au cântat alături de ea melodiile care au consacrat-o.

Distracția va continua și în această seară iar surprizele pregătite de administrația locală pentru publicul din Cernavoda se vor ține lant.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Gabriel Niculae