A doua seara a festivalului de muzica usoara Mamaia 2012 nu a fost lipsita de evenimente (VIDEO)

Trupa Lucky Girls a fost descalificata, iar negativul compozitorului Horia Moculescu, cel care de altfel si-a interpretat propria piesa, nu a fost pus de la inceput. Pe scena Teatrului de Vara au urcat, seara trecuta, atat voci consacrate, cat si tineri aflati la inceput de drum.

Prima problema a aparut in momentul in care trupa Lucky Girls a fost descalificata. Gurile rele spun ca acest lucru s-ar fi intamplat din cauza faptului ca fetele s-au prezentat cu o melodie care nu ar fi fost inregistrata pe un negative, ci pe un pozitiv. Cu alte cuvinte, tinerele nu ar fi cantat live melodia cu care s-au prezentat la concurs. Cea de-a doua problema a fost atunci cand Horia Moculescu s-a oprit in timp ce interpreta o piesa compusa chiar de el, pentru ca negativul nu a fost pus correct.

Seara nu a fost presarata numai de incidente neplacute. Pe scena festivalului de Muzica Usoara Mamaia 2012 au urcat si voci consecrate. De asemenea, publicul a putut sa urmareasca si prestatia celei mai tinere concurente. Cea de-a doua seara de concurs s-a incheiat cu un show semnat Cristian Faur.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Alex Brinzaru