A doua întâlnire din seria de conferințe sub egida “Schimb de carte ortodoxă”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hXLw-ri4Tog[/youtube]Informația este prețioasă numai dacă este și corectă. Acesta este mesajul transmis de preoţi elevilor și liceenilor din Năvodari, care au participat astăzi la cea de-a doua întâlnire din seria de conferințe sub egida “Schimb de carte ortodoxă”.

Elevii și liceeni din Năvodari au venit însoțiți de profesorii lor, pentru a afla mai multe despre importanța lecturii și schimbările pe care le aduce informația. Mulți dintre ei spun ca sunt îndrăgostiți de lectură, chiar dacă recunosc că tehnicile moderne le ocupă o mare parte din timp.

Copii au fost îndrumați să se informeze mai mult din cărți și mai puțin de pe internet sau din revistele de scandal și în același timp să facă diferența dintre o informație reală și una falsă. Un început bun pentru lectură o reprezintă cărțile bisericești.
Evenimentul a fost organizat la inițiativa Litoral Tv, cu sprijinul colegilor de la Emisiunea Drumuri spirituale, şi susţinerea oferită de primăria Năvodari și casa de cultură din oraş.

Schimb de carte ortodoxă este promovat de Organizația Tinerilor Ortodoxi și OrthoGrafitti în toate marile orașe ale țării, iar acum a ajuns și la Năvodari.

Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.