A căzut victimă hoţilor de capace de canalizare (VIDEO)

Incidentul s-a petrecut miercuri noapte, pe strada Răzoarei, din Medgidia. Fetița de cinci ani se juca cu fratele său mai mare. A alergat și a alunecat, prăbușindu-se la trei metri sub pămînt, într-o canalizare lăsată descoperită. Țipătul micuței Ana i-a alertat imediat pe părinți și vecini.

Disperați, oamenii au pus mîna pe telefonul și au cerut ajutorul pompierilor. Pînă la sosirea acestora, doi bărbați au avut prezență de spirit și au coborît în groapă pentru a o salva pe micuță.  După 15 minute de groază, cu ajutorul pompierilor, fetița a fost scoasă la suprafața. Ea a fost preluată de medici de pe Ambulanță și transportată la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Municipal Medgidia. Cadrele medicale spun că este o minune că micuța a scăpat doar cu un picior rupt și cîteva zgîrieturi.

Pentru fractura de la picior, medicii au decis ca micuța să fie transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost internată pe Secția de Chirurgie Pediatrică, pentru investigații amănunțite.

Reprezentanţii SC RAJA SA spun că nu este prima dată când se confruntă cu problemele cauzate de hoţii de fier vechi.

Localnicii care au asistat la scenele de coșmar sunt şi ei revoltați și spun că totul s-a întîmplat din cauza hoților de fier vechi. Nu este pentru prima oară cînd canalizările din zonă rămân fără capac, se plîng ei.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Dan Pauna / Bogdan Grigorescu