(UPDATE) A acorda primul ajutor poate fi uneori vital

Asta au învățat și micuții de la mai multe grădinițe din Constanța. Ei și-au demonstrat cunoștințele în cadrul concursului Micii Sanitari Pricepuți, aflat la cea de-a 7-a ediție. Evenimentul coincide și cu Ziua Internațională  a Crucii Roșii.

Cu stetoscopul la gât și îmbrăcați  ca niște adevărați doctori, micuții de la grădinița Lumea Poveștilor din Constanța, au pus în practică ceea ce au învătat. Totul a fost făcut ca la carte.

Rând, pe rând, copiii au venit în față și au început să răspundă la întrebări. Deși i-au uimit pe toți, micuții nu s-au oprit aici. Au continuat, arătându-și măiestria la bandajat.

În afară de părinții sau bunicii copiilor, care au stat cu sufletul la gură de emoții, și juriul a fost încântat de felul în care cei mici au tratat subiectul legat de acordarea primului ajutor. Și nu a fost un juriu ușor de impresionat.

La Grădinița Lumea Poveștilor au venit și copii de alte grădinițe din oraș. Concursul Micii Sanitari Pricepuți, care se află la cea de-a 7-a ediție, a coincis și cu Ziua Internațională a Crucii Roșii.

Reporter: Doina Sirbu ; Imagine: George Dima