8 Martie, dezgolit de inhibiții

De 8 Martie doamnele și domnișoarele mai îndrăznețe au ales să petreacă Ziua Femeii …. înconjurate de bărbați! Și nu orice fel, ci unii dintre cei mai doriți din România. Dansatorii de la Taboo Boys, prezenți special la Constanța, alături de Mihai Mitoșeru, le-au oferit femeilor un show lipsit de inhibiții. Dornice să imortalizeze momentele, fetele au filmat cu telefoanele mobile pînă au rămas fără baterie.

Cinci bărbați arătoși pe scenă și sute de doamne și domnișoare, în delir, pe ringul de dans. Aşa şi-au început noaptea femeile prezente într-un club din Constanţa. Îmbrăcate în rochițe provocatoare sau colanți mulați pe corp, coafate și machiate ca pentru o prezentare de modă, constănțencele au dovedit că sunt frumoase şi feminine. Deși seara le-a fost dedicată, am putea spune că și bărbații au profitat din plin de priveliște.  Nu degeaba cei de la Taboo Boys le-au ales pe constănțence pentru show-ul de 8 Martie.

Frumoase, dar și îndrăznețe, domnișoarele au uitat de inhibiții și au intrat în jocul seducător al băieților.

S-au distrat atît de bine încît au ținut neapărat să imortalizeze cele mai fierbinți momente și nu au lăsat aparatele foto sau telefoanele din mână, pînă n-au rămas fără baterii.

Cele mai inspirate poze și filmări își vor găsi, cu siguranță, locul, pe paginile de Facebook la secțiunea Distracție incendiară în club – 8 Martie 2013.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu