8 ani de Salsa Mi Vida

Atmosferă de vis, în acest weekend, la Mangalia:  ritmurile latino, dansatoare senzuale și multe cocktailluri. Acestea sunt ingredientele unei super-petreceri aniversare a școlii de dans ”Salsa Mi vida”, la care s-a mai adăugat și o croazieră pe mare.

Sfârșit de săptămână în pași de dansuri latino, pentru Mangalia. Opt  ani de dans, prietenie, sentimente și emoții trăite la cursuri, petreceri și evenimente alături de școala de dans  Salsa Mi Vida.

Pasiunea pentru dans și cultura latino a făcut-o pe Ioana să-și ia inima în dinți și să pornească acest proiect care, în ciuda faptului că Mangalia nu este un oraș prea mare, a continuat să se dezvolte.

Manifestarea a cuprins o competiţie de dans, deschisă tuturor iubitorilor de salsa şi bachata, un spectacol aniversar cu show-uri de dans şi, a fost încheiată cu o croazieră pe mare, cu yachtul şi, bineînțeles, nelipsita salsa party.

La eveniment au participat circa 40 de perechi, însumând 80 dansatori,din 4 orașe, Călăraşi, Bucureşti, Constanţa şi bineînțeles Mangalia. Peste 500 pasionați ai muzicii și dansului latino au trecut pragul școlii, în cei 8 ani de existență.  În tot atâția ani de activitate, şcoala de dans s-a dezvoltat în permanenţă, diversificând numărul de servicii oferite şi crescând calitatea acestora, astfel încât fiecare moment petrecut sub cupola Salsa Mi Vida să devină o experienţă de neuitat.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Ionel Rugea