70.000 de tineri la Liberty Parade

Cea mai zgomotoasa petrecere a verii a avut loc noaptea trecuta in sudul Litoralului. A 15-a editie a Liberty Parade a adunat in acelasi loc peste 70.000 de amatori de muzica electronica. Caravana a pornit dupa ora 17.00 de la Olimp si a strabatut statiunile din sud pana la Venus.

La cea mai mare manifestare a spiritului liber și a muzicii electronice din România au fost prezenţi, tineri costumaţi care mai de care mai fistichiu: de la preoţi de toate religiile şi până la mumii, de la îngeraşi şi drăcuşori şi până la roboţi.

Editia 2015 a evenimentului a fost pentru prima data dedicata DJ_ilor si muzicii romanesti. Patru camioane pline cu tineri pusi pe distractie au strabatut sudul litoralului.

In cele 16 ore de muzică pe scena au evoluat nu mai putin de 18 DJ autohtoni. Emil Lassaria, Cristi Stanciu, Dj Andi, DJ Optick, Liviu Hodor, Raoul Russu, Vika Jigulina sunt doar cativa dintre cei care au aparut in fata publicului.

Scena de la Venus a fost si ea speciala. Constructia avea 37 metri deschidere si aproape 15 metri inaltime. Structura a suportat 360 de tone de echipament si a fost inconjurata de 400 de metri patrati de ecrane.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin