7 partide politice, reprezentantate în BEJ Constanța

5 mai esta ziua în care, la nivelul întregii țări, sunt completate Birourile Electorale de Circumscripție. Conform legii, acestea sunt formate din președinte, un locțiitor al acestuia, un reprezentant al Autorității Electorale Permanente și din 12 reprezentanți ai partidelor politice.

Conform calendarului alegerilor locale,  astazi s-a efectuat și completarea Birourilor Electorale de Circumscripție Județene. La Constanța, la sediul Biroului Electoral Județean nr. 14, a fost convocată o ședință în cadrul căreia au fost desemnați, prin tragere la sorți, reprezentanții formațiunilor politice înscrise în scrutinul electoral din data de 5 iunie. La ședintă au participat locțiitorul președintelui BEJ Constanța, judecător Opariuc- Dan Iulia- Laura, și membrii Toni Bobe, Marius George Cojocaru, Georgiana Gabriela Gheorghe, Marin Pavel, Ionuț Titimeaua și Ion Encică, convocarea acestora fiind realizată telefonic. În urma acestei proceduri, președintele BEJ Constanța și locțiitorul acestuia vor fi ajutați de și reprezentanții ai altor șapte formațiuni politice. Aceștia sunt:

Spătaru Ionel – Partidul Național Liberal

Talpeș Andrei – Partidul Social Democrat

Pîrvănescu Cristina- Alina – Partidul Mișcarea Populară

Chiș Nicolae – Partidul Alianța Liberalilor și Democraților

Badea Ioana Adina – Uniunea Națională pentru Progresul României

Ghiocel Ilie – Partidul România Mare

Micu Mihail – Partinul Național Țărănesc Creștin Democrat

Aceștia au fost incluși în echipa Biroului Electoral de Cirmcumscripție Județeană Constanța în urma validări definitive a listelor depuse de formațiunile politice implicate în scrutinul electoral din data de 5 iunie.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea