48 de asociaţii riscă să rămână fără apă din cauza restanţelor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=36DSKu812uw[/youtube]În perioada 28 februarie – 2 martie, 48 asociaţii de locatari sau proprietari din Constanţa, Mamaia Sat, Mihail Kogălniceanu şi Năvodari sunt avizate pentru debranşare din cauza datoriilor de peste 100.000 lei către S.C. RAJA S.A. Datornicii riscă să rămână fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la înştiinţare nu îşi achită restanţele.

Tot pentru săptămâna aceasta, au mai fost avizate pentru debran are şi trei blocuri din Medgidia pentru refuzul locatarilor privind încheierea contractelor de furnizare apă potabilă şi canalizare.

Potrivit reprezentanţilor Regiei Judeţene de Apă, măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii avizelor de debranşare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, îşi achită cea mai mare parte a restanţelor. În aceste condiţii, săptămânal sunt avizaţi sute de abonaţi cu restanţe, indiferent de statutul juridic al acestora.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: Razvan Malciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.