45 de ani Radio Vacanța (VIDEO)

Distracția a fost la ea acasă în această după-amniază la Radio Vacanța! Astăzi s-a dat startul ediției estivale cu numărul 45. În acest an, Studioul Teritorial Radio Constanța va difuza programe 24 de ore din 24 până la 16 septembrie.

Ca în fiecare an, Radio Vacanța va oferi ascultătorilor buletine de știri în română, engleză, franceză, germană, rusă și italiană.

Cum de la un asemenea eveniment nu puteau să lipsească interpreți de seamă ai muzicii românești, printre cei prezenți s-au numărat  Gheorge Gheorghiu, George Rotaru şi Ileana Șipoteanu. Hotelierii au fost reprezuentanţi de Corina Martin președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

Artiștii au aniversat cei 45 de ani de emisie ai Radio Vacanța alături de colectivul actual, însă și-au adus aminte cu nostalgie de începuturile radioului.

În premieră pentru programul Radio Vacanţa, anul acesta va fi creată o arhivă, care va cuprinde cele mai importante momente ale sezonului estival. În acest fel, se va facilita accesul ascultătorilor la arhiva sonoră, dar şi la cea video a Studioului Teritorial Radio Constanţa.

Reporter: Negip Camer ; Imagine: George Dima