43 de sesizări la RAJA

Dispeceratul RAJA a înregistrat astazi 43 de sesizari primite de la consumatorii din municipiul Constanța. Avariile au aparut în urma ploilor abundente, care au căzut peste județ.

Dispeceratul RAJA SA Constanta a primit in cursul zilei de astazi mai multe sesizari la numarul de telefon pus la dispozitia consumatorilor. Defectiunile s-au inregistrat in cartierele Coiciu, Faleză Nord, zona Centrală și Stațiunea Mamaia.

Precipitațiile abundente au depășit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare din orașul Hârșova afectând cu precădere străzile: Rozelor, Vadului, Atelierelor, Plantelor și Revoluției. In Cernavodă ploile au inundat zona centrală cu străzile: Seimeni, Mihai  Eminescu și Daciei.

Echipele de intervenție ale societății lucrează alături de angajații primăriilor și de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru scoaterea apei din subsoluri și pentru degajarea carosabilului.

La Cernavodă, au fost scoase din gurile de preluare a apelor pluviale sute de kg de deșeuri menajere. Acestea blocau sistemul de canalizare, fapt care a condus la inundarea întregii zone centrale. Odată cu oprirea precipitațiilor și cu deblocarea gurilor de preluare a apelor pluviale, străzille inundate ale orașului Cernavodă au fost eliberate.

Echipele de interventie ale societății intervin în prezent la toate solicitarile primite la dispeceratul societății, asigurând permanența în toată această perioadă.

Pentru remedierea într-un timp cât mai scurt, RAJA S.A face un apel catre toţi abonatii care înregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numarul de telefon 0241.924.

Redactor: Mihaela Țânțaru