26 de copii au ajuns pentru prima dată la mare

Cei mai multi dintre copii merg la scoala cu telefoane mobile sau cu tablete, insa pentru altii viata nu este atat de blanda. Pentru 26 de adolescenti din București, care provin din Centrul de Plasament Cireșarii sau din familii defavorizate, una dintre cele mai arzatoare dorinte a fost sa se scalde in apa cristalina a marii. Zilele trecute, minunea s-a petrecut pentru ei!

Un vis devenit realitate! Până acum cateva zile , cei 26 de adolescenti din București, care provin din Centrul de Plasament Cireșarii sau din familii defavorizate doar si-au imaginat sau au visat pana acum marea, insa acum cateva zile visul lor a devenit realitate. Si-au petrecut cateva zile de poveste la o cunoscuta vila din Eforie Nord dar si pe plaja.

Actiunea a fost organizata de Mihai Căldăraru președintele Asociației MicNews. Tanarul s-a nascut in Bucuresti, iar în anii 1990-2003, a fost instituționalizat în mai multe orfelinate din Capitala. S-a maturizat si si-a dorit sa le indeplineasca visul micutilor care nu au vazut marea.

Asociatia MicNews Bucuresti este o asociatie non profit ce si-a propus dezvoltarea societatii prin derularea unor actiuni educative, umanitare si social-filantropice. Voluntarii de la MicNews se implica direct in vietile copiilor institutionalizati si a celor proveniti din medii defavorizate.

Redactor: Robert Tănasă