24 de secții de vot la Năvodari

A mai rămas o lună până la alegerile locale care sunt programate pe data de 5 iunie. Totodată au fost făcute publice și listele secțiilor de votare din județ. Astfel, în Năvodari se va putea vota în 24 de centre de votare dispuse în toate unitățile de învățământ, precum și în clădirile de interes public din oraș.

 

Pe data de 5 iunie, năvodărenii vor decide cui vor încredința frâiele orașului pentru următorii patru ani. Ei vor putea vota în 24 de secții de vot dispuse pe raza întregului oraș. Conform programului, campania electorală va începe pe 6 mai și se va încheia cu 24 de ore înainte de startul scrutin.  Primarii vor fi desemnați într-un singur tur electoral.

Secțiile de vot din Năvodari vor fi situate în: dispensarul nr 1 și nr 2, Școala peninsula,Clubul pensionarilor, Clădirea Coloana Auto, Școlile Tudor Arghezi, George Enescu și Grigore Moisil, Grup Școlar Lazăr Edeleanu, Casa Căsătoriilor, Casa de Cultură, Școala Peninsula, Sindicatul Petrochimistul, Grădinițele Albatros și Peștișorul de Aur precum și Creșa nr 20.  Alegerile locale din acest an vor costa statul peste 350 de milioane de lei. În această sumă sunt cuprinse indemnizațiile membrilor birourilor electorale, de votare și a aparatului auxiliar. Până în 2015 aceste sume erau asigurate de la bugetele locale.

Redactor: Bogdan Bolojan